”Håll om mig”

Dags att ta itu med er relation? 
Många par går för länge och är missnöjda, bli inte ett av dem! Jag erbjuder en tvådagars nystart, byt ut tjafs mot mer närhet och gemenskap.

”Håll om mig” – kursen är två dagar för er som vill förstå, fördjupa och stärka er relation. Den bygger på den internationellt spridda metoden Emotionellt Fokuserad Terapi för par, EFT, skapad av dr Sue Johnson.

Om kursen

Målgrupp

För er som inte känner behov av parterapi men vill förbättra er relation. Ni kanske vill se om ni tillsammans kan lossa vissa knutar, med min hjälp. Jag riktar mig också till er som efter många år tillsammans, vill göra en nystart. Eller egentligen alla motiverade för förändring.

Innehåll

Kursen bygger på boken ”Håll om mig” av Sue Johnson, (ni får den). Vi tar bl.a upp:

  • Anknytning, kärlekens teori. Vad styr oss och kärleken?
  • Ni lär er hantera ert negativa mönster när ni kör fast. ”Shit, nu är vi där igen…”.
  • Upptäcka varandras ömma punkter som triggar.
  • Ni får med er redskap för att sätta stopp för negativ kommunikation och istället skapa positiva situationer.
  • Att förstå de egna känslorna och lära mer om hur din partner fungerar. ”Varför säger hon att jag inte lyssnar? Jag gör ju inget annat.”
  • Ni får igång samtalet. ”Varför har du inte sagt det här förut?”
  • Hur gör vi för att förlåta känslomässiga sår, går det ens?
  • Två dagars arbete är tänkt att öka närheten och så småningom få igång sexlivet igen för er som tycker det är för sällan.

Hur?

Inledningsvis får ni en film att titta på hemma. Sen är det som på en vanlig kurs. Korta teoripass varvas med filmer där ni får följa tre par på deras resa till en bättre relation. Ni gör också tester, vad tycker den andre egentligen? Kartlägger olika situationer och lär er mycket om er själva och den andre.

För mig är det mycket viktigt att alla känner sig trygga. Inte minst för er män, relationsvärlden består av många kvinnor som ofta är bra på att prata känslor osv. Därför anstränger jag mig  för att både innehåll och sätt att tänka ska passa båda könen. 
Och ingen kurs utan glädje, vi kommer att skratta tillsammans, garanterat!

OBS! Inget arbete i storgrupp, ni par arbetar bara med varandra. Och jag finns där för att hjälpa till om ni kör fast.

Just nu!

Inga planerade kurser
på grund av Corona

Tvådagars nystart!  Kursen bygger på den internationellt spridda metoden Emotionellt Fokuserad Terapi för par, EFT.

Det är inte fråga om parterapi utan om en tvådagars intensivkurs. Ett träningsläger eller ett långt gympass för att stärka era relationsmuskler.